BRYLLUPSKAGE

DESIGN DIN EGEN BRYLLUPSKAGE

Drømmer du om en unik kage der skaber minder? Skab minder med en smuk og smagfuld bryllupskage fra ACs Kagehus. I en personlig og unik bryllupskage designet specielt til jer, i samarbejde med jer. I er med i processens så meget som I nu ønsker.

I vælger blot:

  • Design og tema
  • Smage
  • Pynt
  • Afhentning eller levering

Vi ser det som en kæmpe ære at være med til at skabe minder på jeres store dag, og derfor går vi ikke på kompromis med hverken vores håndværk, vores råvare eller vores service.

Priser fra 59,- pr. person. Vi leverer til hele Sjælland.
Vær OBS på at minimum bestillingen er fra 20 pers. i 1 etage og fra 30 pers. i 2 etager.

KAGERNES OPBYGNING OG SMAGE

Når I bestiller en kage hos ACs Kagehus kan I vælge imellem mange forskellige smage og designs. Kun fantasien sætter grænser når det kommer til udtrykket på jeres kage. Vi har til gengæld gjort det nemt for jer, at sammensætte de lækre smage i kagerne. Kagerne er bygget op af tre forskellige bunde og to mousser, og kan smørres op eller pynts på anden vis.

I skal tage stilling til:

  • Bunde
  • Mousser
  • Design

Nedenfor finder I de lækre friske og søde smagfulde mousser som i kan vælge imellem.

DIN SMAG – VORES HÅNDVÆRK

Af lagkagebunde kan I vælge imellem vaniljebunde og chokoladebunde

I mellem de to lag skal ligge en lækker luftig og smagfuld mousse. Vi laver alverdens forskellige smagsfulde og lækre mousser. Vælg imellem skovbær, solbær, hindbær, fersken-passionsfrugt, mango-abrikos, jordbær, kirsebær, rabarber, lime, fersken, appelsin, blodappelsen, champagne mousse*, chokolade, hvid chokolade, tiramisu og saltkaramel.  (*Champagne moussen har et tillæg i prisen afhængig af antal. Se mere under ”priser” i menuen). I skal vælge to mousser.

I skal desuden vælge om kagen blot skal smøres op med smørcreme eller den skal overtrækkes med fondant eller marcipan. Kagen kan nu pyntes med alt lige fra moduleret figure, til tørret og friskeblomster. Vi pynter naturligvis også med frisk frugt, slik, chokolader, macarons mv. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en unik kage i dag.

Bliv inspireret i bryllupskage galleriet her

Hvad drømmer du om?

Drømmer I om en elegant bryllupskage, en stilfuld bryllupskage? Bliv inspireret her. Hvad en det er en sjov og humoristisk bryllupskage, en overdådig bryllupskage, en romantisk bryllupskage eller måske noget helt andet? Find inspiration til jeres bryllupskage blandt de mange kager i vores galleri nedenfor.

Priser fra 59,- pr. person. Vi leverer i hele Stor København.
Vær OBS på at minimum bestillingen er fra 20 pers. i 1 etage og fra 30 pers. i 2 etager.

KONTAKt OS I DAG FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD