KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvilke smage kan jeg vælge?

Når du bestiller en kage hos ACs Kagehus kan du vælge imellem mange forskellige smage.

  • Kagerne er bygget op af 3 lagkagebunde og 2 forskellige mousser. 
  • Af lagkagebunde kan du vælge imellem vaniljebunde, chokoladebunde og fragilitebunde

Vi laver alverdens forskellige smagsfulde og lækre mousser.

  • Vælg imellem; skovbær, solbær, hindbær, fersken-passionsfrugt, mango-abrikos, jordbær, kirsebær, rabarber, lime, fersken, appelsin, blodappelsen, chokolade og hvid chokolade, tiramisu, saltkaramel, mocco/choko samt champagne mousse* (*Champagne moussen har et tillæg i prisen afhængig af antal. Se mere under ”priser” i menuen).
  • Du kan desuden vælge om kagen blot skal smøres op med smørcreme eller den skal overtrækkes med fondant eller marcipan. Kagen kan også pyntes med friskfrugt. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en unik kage.
Hvordan skære jeg min kage?

Der er flere muligheder når man skal skære store runde festkager og bryllupskager. Se billeder af de forskellige muligheder for at skære en fest- og bryllupskage ved at klikke på ”Bestil en kage” i menuen.

Hvad koster det at få lavet en personlig kage?

Vores priser på vores kager varierer kun ud fra den pynt du vælger til din kage. Om det er en bryllupskage, en dåbskage, en babyshowerkage, en logokage en fødselsdagskage eller en anden form for festkage er priserne altid ens. Vi tager 59,- pr kuvert ex pynt. Prisen på pynten varierer i forhold til hvor meget hvor omfattende pynten på kage skal være. 

Pris eksempler:
  • Ønsker du en moduleret figur i fondant koster det typisk fra 200,- pr figur. 
  • Ønsker du friske blomster på din festkage, logokage, bryllupskage ect. koster det fra 250kr. Det samme gør sig gældende hvis du vælger tørret blomster på din bryllupskage, fødselsdagskage, festkage. 
  • Skal kagen overtrækkes med fondant koster det fra 250,- for en kage til 20 pers. 

Se mere om vores priser under ”priser” i menuen (ikke tilgængelig pt)

Hvordan bestiller jeg en personlig kage?

ACs Kagehus gør det nemt for dig at bestille en personlig og unik festkage til dit arrangement. Vi skal blot have afklaret hvilket design og hvilke smage din kage skal have. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din personlige kage. Se mere om den nemme proces under ”bestil en kage” i menuen.

Kan jeg bestille en kage jeg har set på et billede på nettet?

Ja! Bestil din kage hos ACs Kagehus, hvis du har et specifikt ønske til en bestemt og unik kage du har set et sted. Du er altid velkommen til at kontakte os og vedhæfte det billede du har fundet inspirations i. Vi finder sammen den rigtig løsning og præcis det design du ønsker på din unik kage.

Printer i sukkerpynt til kager i unikke designs?” 

Ja vi kan printe præcis det design du ønsker på et A4 print og placeret på kagen efter ønske. Du skal blot sende en printfil til os på Kontakt@acskagehus.dk , så printer vi og placerer det på dine unikke kager. Om det er på cupcakes, en fødselsdagskage eller på en dåbskage printet skal være er underordnet. Alt kan lade sig gøre. Det koster 250kr pr A4 ark. Se mere i ”priser” under i menuen.

Hvordan bliver min bryllupskage leveret?

Vi råder altid vores kunder til at få leveret og opsat deres bryllupskage, eller større festkager på dagen. Bryllupskager er typisk i flere etager, og vi vil derved samle kagen på leveringsstedet (lokationen for bryllupet). Kagen bliver fragtet i bil med køleelementer, så den kommer helt frisk frem. Bryllupskagen eller den store festkage skal gerne stå ude ved stuetemperatur 1 ½ – 2 timer før den skal spises, for at få den rette temperatur på kagens, så alle kagens smage træder frem. Se priser for levering under ”priser” i menuen

Kan man købe en billig bryllupskage?

Som udgangspunkt findes der ingen billig bryllupskage. Der ligger mange timers arbejde i at lave en sådan festkage fra bunden, så den billige fest- og bryllupskage findes ikke. Til gengæld er vi meget konkurrencedygtige på prisen på vores kager. Vi kan lave billigere festkager fordi vi ikke har store og dyre lokaler, og fordi vi har gjort vores udvalg meget simpelt. På den måde gør vi bestillingsprocessen nemmere for dig, og prisen på en kage langt billigere end vores konkurrenter på markedet.

Kan jeg fryse toppen af min bryllupskage til næste år?

De fleste brudepar der har valgt at bestille en bryllupskage hos ACs Kagehus, vælger at fryse toppen ned til næste år. Det er en gammel tradition at fryse bryllupskagen ned, som der eftersigende skulle øge frugtbarheden hos det nygifte par. Om man tror på det eller ej, er det en sød tradition og en hyggelig ide at fryse et stykke af kagen eller toppen af sin kage og nyde den på sin første bryllupsdag. Da vores bryllupskager indeholder fløde, kan vi dog ikke stå inde for kvaliteten af smagen på kagen et år efter. Men vi har dog fået rigtig mange positive tilbagemeldinger og glade henvendelser fra kunder, der nævner at kagen stadig smagte fantastisk et år efter.

Kan man få en smagsprøve?

Vi har valgt at give dig mulighed for at bestille en billig bryllupskage. Dette kan vi gøre da vi har skåret alle unødige omkostninger fra. Vi har ingen stor butik og derved ingen unødvendige omkostninger du ender med at betale i sidste ende. Det skal dog siges at en billig bryllupskage ikke findes, da det at producerer en personlig kage er et tidskrævende håndværk. 

Vi har valgt at give dig en skarp pris, frem for at give dig mulighed for at smage først. Vi står 100% inde for vores håndværk og for hver en smagsvariant vi tilbyder dig. Vi ønsker at være konkurrencedygtige på pris og derved giver dig markeders bedste pris på en bryllupskage. Se hvad vores kunder siger om os og om smagen ved at klikke på ”Om ACs Kagehus” i menuen. Her finder du vores kunde anmeldelser.

Hvornår skal man bestille kagen?

Vedr. bryllupskager, anbefaler vi at man henvender sig til AC´s Kagehus ca. 3-5 måneder før kagen skal bruges. Skal du bruge en dåbskage, en konfirmationskage, en studenterkage, en logokage eller en anden form for festkage, er det typisk tid nok at bestille op til 3 dage før. Hvis vi ikke er booket er dag til dag-levering også muligt.

Hvor længe holder kagen efter levering?

Kage er som udgangspunkt meget konserveret da der er sukker i, så en kage ville kunne holde sig i en uges tid. Det er typisk fløden i kagen der bliver sur når den har stået længe. Der er dog ikke noget farligt i at spise kage med sur fløde.

Hvor kan jeg finde inspiration?

Internettet og google bugner af god kage inspiration. Så søg løs og find inspiration til din unikke drømmekage. Vi har gjort det nemt for dig at finde inspiration i vores kager galleri. Klik på ”kage galleri” i menuen og fin inspiration. Her finder du et lille udpluk af de smukke kager vi har leveret igennem tiden. Find også inspiration på vores Facebook profil, vores instagram eller vores pinterest profil.