DÅBSKAGE

Skræddersyg en helt unik og personlig dåbs eller babyshowerkage

Hos ACs Kagehus får I en personlig og unik kage designet specielt til og i samarbejde med jer. I er med i processens så meget som I nu ønsker. Vi har gjort det nemt…

I vælger:

  • Design og tema
  • Smage
  • Pynt
  • Afhentning eller levering

Vi ser det som en kæmpe ære at være med til at skabe minder på disse søde mærkedag, og derfor går vi aldrig på kompromis med hverken vores håndværk, de råvare vi bruger eller vores service. Vi ser frem til at høre fra jer, spørg endelig, intet forpligter.

KAGERNES OPBYGNING OG SMAGE

Når I bestiller en kage hos ACs Kagehus kan I vælge imellem mange forskellige smage og designs. Kun fantasien sætter grænser når det kommer til udtrykket på jeres kage. Vi har til gengæld gjort det nemt for jer, at sammensætte de lækre smage i kagerne. Kagerne er bygget op af tre forskellige bunde og to mousser, og kan smørres op eller pynts på anden vis.

I skal tage stilling til:

  • Bunde
  • Mousser
  • Design

Nedenfor finder I de lækre friske og søde smagfulde mousser som i kan vælge imellem.

BAMSE, DRAGER OG UNICORNS PÅ EN BLOMSTERENG?

Hvordan designer vi jeres kage så den bliver personlig og passer til den festlige lejlighed? Hos ACs Kagehus får du en speciel designet kage der kun findes en af. Lige meget hvad du ønsker kan vi imødekomme det. Vi sætter en ære i at hjælpe dig og går op i enhver detalje fra idé til færdig kage. Vi laver og levere det du ønsker, så det passer perfekt til jeres festlige dag. Det er kun fantasien der sætter grænser for jeres design. Skal der fx navn på, et øgenavn, en dato, blomster, slik, chokolader, macarons, eller blomster?

Søger du inspiration til kagen, kan du finde inspiration i vores galleri her på sitet, eller nedenfor.

BLIV INSPIRERET OG FIN DIT DRØMME DESIGN I VORES KAGE GALLERI

OVER 400 LEVEREDE KAGER

Vi har lavet et hav af forskellige smukke og smagfulde kager. Fælles for alle kager er, at de har været unikke. Det er op til dig hvor meget særpræ kagen skal have, og om den overhovedet skal være unik. Lad dig inspirerer her til din næste kage, eller kig på billeder i vores kagegalleri. I kan også finde inspiration på instagram eller facebook.