FESTKAGER

Skræddersyg en helt personlig festkage der vækker opsigt.

Hos ACs Kagehus får I en personlig og unik kage designet specielt til og i samarbejde med jer. I er med i processens så meget som I nu ønsker. Vi har gjort det nemt…

I vælger:

  • Design og tema
  • Smage
  • Pynt
  • Afhentning eller levering

Det er en stor ære at være med til at skabe minder sammen med jer, og derfor går vi aldrig på kompromis med hverken vores håndværk, de råvare vi bruger eller vores service. Vi ønsker at skabe en kage sammen med jer, som der vækker opsigt i både udseende og smagssansen.
Vi ser frem til at høre fra jer, spørg endelig, intet forpligter.

KAGERNES OPBYGNING OG SMAGE

Når I bestiller en kage hos ACs Kagehus kan I vælge imellem mange forskellige smage og designs. Kun fantasien sætter grænser når det kommer til udtrykket på jeres kage. Vi har til gengæld gjort det nemt for jer, at sammensætte de lækre smage i kagerne. Kagerne er bygget op af tre forskellige bunde og to mousser, og kan smørres op eller pynts på anden vis.

I skal tage stilling til:

  • Bunde
  • Mousser
  • Design

Nedenfor finder I de lækre friske og søde smagfulde mousser som i kan vælge imellem.

DIN SMAG – VORES HÅNDVÆRK

Af lagkagebunde kan I vælge imellem vaniljebunde og chokoladebunde

I mellem de to lag skal ligge en lækker luftig og smagfuld mousse. Vi laver alverdens forskellige smagsfulde og lækre mousser. Vælg imellem skovbær, solbær, hindbær, fersken-passionsfrugt, mango-abrikos, jordbær, kirsebær, rabarber, lime, fersken, appelsin, blodappelsen, champagne mousse*, chokolade, hvid chokolade, tiramisu og saltkaramel.  (*Champagne moussen har et tillæg i prisen afhængig af antal. Se mere under ”priser” i menuen). I skal vælge to mousser.

I skal desuden vælge om kagen blot skal smøres op med smørcreme eller den skal overtrækkes med fondant eller marcipan. Kagen kan nu pyntes med alt lige fra moduleret figure, til tørret og friskeblomster. Vi pynter naturligvis også med frisk frugt, slik, chokolader, macarons mv. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en unik kage i dag.

En festkage med minder for livet

Hos ACs Kagehus får du en speciel designet festkager, som helt sikkert vil gøre din fødselsdagsfest, dit jubilæum, din studenterfest eller hvilken som helts anden festlig lejlighed til noget helt specielt og vil vække opsigt bladt dine gæster.

Vi sætter en ære i at hjælpe dig og går op i enhver detalje fra idé til færdig kage. Vi laver og levere det hele, så det er  kun fantasien, der sætter grænser for hvordan din fødselsdagskage, festkage, jubilæumskage, konfirmationskage skal se ud.

Søger du inspiration til din kage, kan du finde inspiration i vores galleri her på sitet. Kagen kan fx udtrykke en hobby, festens tema, eller fødselarens navn.

Bliv inspireret til din næste kage

FLERE TUSINDE LEVEREDE KAGER

Vi er stolte og beæret over at være en del af jeres festligebegivenheder. Hvad enten I skal bruge en konfirmationskage, jubilæumskage, studenterkage, fødselsdagskage. Vi designer kagerne i samarbejde med jer, så kun fantastien sætter grænser.