En kage med minder for livet

“Hej, Jeg hedder Anna Charlotte. Jeg startede AC’s Kagehus for mere end 13 år siden. Jeg har siden leveret over 400 festkager til alle livets fester lige fra, konfimation, svendegilde, studentergilder, go live event, dåbs, babyshower, bryllup mv. Livet er en fest og alle mindeværdige dage bør fejres. Det er en stor ære at levere kager til alle disse specielle lejligheder og derfor ligger vi kærlighed i hver eneste krumme. Vi køber kun råvarer hos de bedste danske engro virksomheder, og sætter en ære i god service. Vi imødekommer alle dine ønsker, fra smag til udseende på kagen. Din kage skal være unik og skal imponere!

Hos AC’s Kagehus mener vi at det ikke behøver at være omkostningsfuldt at få en smagfuld, smuk og personlig kage. Vi ønsker samtidig, at du skal spare både tid og penge på din drømme kage. Det gør vi bl.a muligt ved ikke at have en fysisk butik. Desuden har vi sparet de omfattende prøvesmagninger væk. Du vælger blot dine to yndlings mousser ud fra 20 forskellige varianter. Skriv en besked med dine ønsker og send evt. et billede af det du drømmer om, så vender vi hurtigt retur med en skarp pris. På den måde spare du tid og får stadig et fantastisk produkt der smager himmelsk og vil imponere dine gæster. Nemt ik;-)

Priser fra 59,- pr. person. Minimum 15 personer. Vi leverer i hele Stor København.

BESTIL DIN DRØMMEKAGE I DAG

Du får:
  • 20 forskellige mousser at vælge imellem og 3 forskellige slags bunde
  • Nem og hurtig bestilling via messenger, min kontaktformuler eller via tlf:. 60393626
  • Levering med 2 dages varsel
  • En unik kage, hvis smag og udseende vil imponerer dine gæster
Sådan gør du:

Undersøg hvilket layout du ønsker. Find inspirere i kagegalleriet her på siden, på vores Instagram profil acs_kagehus eller på ACs Kagehus på Facebook  Beslut dig for hvilke bunde du ønsker (vanilje, chokolade og eller nøddebunde), beslut dig for hvilke to mousser du ønsker, kontakt mig med ønsker, evt. billedreference og dato for levering. Derefter vender jeg hurtigt tilbage med en skarp pris til dig.

FIND INSPIRATION I VORES KAGE GALLERI

AC´s kagehus holder lukket på ubestemt tid!

SPØRGSMÅL? KONTAKT OS I DAG